Cum ți-ar plăcea să ne ocupăm, PENTRU TINE, de tot procesul de înmatriculare / transcriere / radiere, iar tu să ai siguranța tranzacției și să scapi de stres, alergat, cozi și nervi, bucurându-te de VIAȚĂ?

Suntem în căutarea clientului perfect pentru care să ne ocupăm de tot procesul de înmatriculare / transcriere / radiere sau alte servicii de reprezentare astfel încât să ai siguranța tranzacției, să nu fii expus riscurilor, să te ajutăm să scapi de toată alergătura, cozile aferente și nervii întinși la maxim, bucurându-te doar de telefonul nostru de final: – Bună ziua, totul este în regulă, am rezolvat pentru dumneavoastră, veți primi noile documente în data de XX, prin serviciul de curier.

Acte Auto Leo are 11 ani de experiență ca Birou de Acte Auto, iar acest avantaj ți-l punem la dispoziție necondiționat.

Ce Beneficii ai dacă lucrezi cu noi pentru serviciul de reprezentare în vederea înmatriculării / transcrierii / radierii vehiculului:

  1. Te reprezentăm la toate instituțiile – stăm la cozi și plătim sau obținem actele necesare pentru tine;
  2. Depunem toate actele, în ordinea corectă, la Serviciul de înmatriculări; RAR, Taxe și impozite (Primărie), ANAF, Poștă;
  3. Ai siguranța tranzacției atât în calitate de cumpărător, cât și de vânzător (verificarea tuturor condițiilor de validare a transferului de proprietate – acte de proveniență, datorii financiare, verificare Baza de date europeană a mașinilor furate și corectitudinea documentelor – ITP, documente false etc.)
  4. Nu te expui riscului de a primi amenzi de la cumpărător (circulație, rovinieta etc.) – în cazul în care vinzi mașina sau imposibilitatea transferului de proprietate a bunului în nume personal /juridic în cazul în care cumperi o mașină.
  5. Primești acasă, prin Poștă, noile documente finale – talonul, cartea de identitate a vehiculului (CIV), plăcile de înmatriculare, asigurarea RCA, dovada ITP, rovinieta, după caz.
  6. Eliminăm pentru tine tot procesul birocratic și stresul, pentru a te bucura de viață, timp, familie, prieteni, afaceri etc.

Folosim cea mai avansată soluție software pentru birouri acte aute de pe piața din România – idCloud App, pentru a ne eficientiza toată activitatea.

 

Prețul pentru toate acestea?

Practic, te vom reprezenta peste tot astfel încât să rezolvăm înmatricularea/transcriere/radierea sau alt serviciu pentru tine. NOI VOM FI TU – plătim pentru tine, obținem acte pentru tine, stăm la cozi pentru tine și chiar ne enervăm în locul tău 🙂

 

Iar dacă îți place tot ce îți oferim poate vrei să ne devii client. Dacă lucrurile stau așa, onorariul nostru de reprezentare este conform Listei de servicii și prețuri de aici.

 

Ce trebuie să știi

Înainte de a merge mai departe, trebuie să știi că putem ajuta pe toată lumea. Biroul nostru este situat în Piatra Neamț, Str. Cuejdi nr.1, Clădirea Mall Forum Center – Etaj 3 sau in incinta cladirii Telegondolei din Piatra Neamt idCloud Partener. Prin urmare deservim atât județul Neamț, cât și oricare alt județ din România, prin  partenerii noștri din acel județ.

 

Bonus de bun venit

Dacă te-ai hotărât că suntem potriviți pentru tine, atunci îți ofer un BONUS de bun venit sub forma unui Discount de 10% la orice serviciu din Lista de servicii și prețuri de la linkul de mai sus, dacă te hotărăști în următoarele 24 de ore să ne devii CLIENT.

 

Mai departe,

Iată ce să faci în continuare: dă-mi te rog un telefon astfel încât să putem purta o conversație din care să aflu detalii despre situația ta, să îți spun care sunt pașii următori și să te invit să încheiem contractul pentru a te reprezenta cât mai bine.

 

Sună acum la 0721.44.8989 pentru reprezentare completă acte auto.

 

Pe curând,

Leo Chirica

Manager general Acte Auto Leo